Presentatrice

Nadia-Jane-7999-17_Bewerkt

Presentatrice Nadia-Jane Bristoll is afgestudeerd in de richting televisie aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Als presentatrice levert ze daarom altijd een gedegen inhoudelijke bijdrage aan elke live- of videoproductie. In interviews weet ze de juiste snaar te raken en de diepere laag in het gesprek aan te boren. Nadia-Jane is niet bang om confronterende vragen te stellen. Gecombineerd met haar eigenwijze humor, weet ze haar gesprekspartner op zijn gemak te stellen. Dit zorgt voor de juiste content in beeld of op het podium.

IkZoekEenBaan_HeaderV2Nadia-Jane Bristoll produceerde het door Itchy TV geproduceerde televisieprogramma Ik zoek Een Baan. Dat op RTL4 werd uitgezonden. Hierbij hielp ik werkzoekenden in hun zoektocht naar een baan. Bekijk hier de compilatie

 

GNC-TEXT-1024x1253

groepsfoto

Daarnaast is de Native English Presentatrice Nadia-Jane Bristoll één van de presentatrices van de internationale talk show Girls ’n Cocktails die in de USA, Engeland en het Caribische gebied te zien is via Tempo Networks. Bekijk hier de trailer.

Girls ’n Cocktails in het Nederlands!

Er is nu ook een Nederlandse versie van Girls ’n Cocktails! Girls and Cocktails wordt uitgezonden op Open Rotterdam. In de talkshow interviewt presentatrice Nadia-Jane Bristoll gasten over diversiteit, ondernemerschap en liefde.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s