Biografie

Nadia-Jane-Woman_bewerkt

Als klein meisje vond ik het altijd heerlijk om met de casetterecorder van mijn moeder te spelen. (Ja, ik kom uit de eighties….) Uren was ik bezig om het Jeugdjournaal na te spelen. Ik speelde alles: van presentatrice tot elke gast die er in de uitzending te zien was. Bij gebrek aan een videocamera, nam ik dat allemaal op met de casetterecorder. Alles is nog steeds terug te luisteren op de oude casettebandjes bij mijn ouders in de kast.

Zo zijn mijn passies geboren. Toen ik begon aan de opleiding Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, wilde ik een column in de Cosmo. Toen ik er eenmaal studeerde, realiseerde ik me dat ik mijn oude kinderdroom natuurlijk ook gewoon waar kon maken! Ik besloot me te specialiseren in de richting televisie en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Tijdens het maken van ons studentenprogramma werd ik door mijn klasgenoten steeds vaker ingezet als actrice. Niet zo gek dus, dat ik na mijn opleiding Journalistiek ook een theateropleiding besloot te volgen. Zodat ik mijn beide passies kan combineren.

Inmiddels heb ik al aardig wat producties op mijn naam staan en ben ik  ook zelf televisieproducent! Ik denk niet dat dat kleine meisje in die kinderkamer dit van te voren had verwacht.

Wil je weten in welke producties ik allemaal heb gespeeld, wat ik heb gepresenteerd en wat ik heb ingesproken? Mijn volledige cv kun je hier terugvinden.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s